۲۸ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۱۱

احمدی:

مركز بهداشتي درماني گناباد از نعمت داشتن پزشك عمومي محروم است

مركز بهداشتي درماني گناباد از نعمت داشتن پزشك عمومي محروم است

گناباد - خبرگزاري مهر: رئيس دانشگاه علوم پزشكي گناباد گفت: 3 مركز بهداشتي درماني روستايي در روستاهاي زيبد، روشناوند و سنو گناباد كه توسط خيرين به طور كامل اجرا شده، از نعمت داشتن پزشك عمومي محروم است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا احمدي ظهر شنبه در مراسم افتتاح مركز نوآوران سلامت در شرق كشور كه در روستاي بيمرغ گناباد برگزار شد اظهار داشت: دسترسی به خدمات بهداشتی درمانی مناسب، استفاده از تجهیزات و امکانات بروز پزشکی و استفاده از توان پزشکان و جراحان مجرب را رسالت اصلی دانشگاه های علوم پزشکی و حق طبیعی هر انسانی است.

وي افزود: پس از برگزاری جلسات کارشناسی در استانداری و فرمانداری، از اوایل شهریورماه منطقه پسکلوت به عنوان محل ارائه خدمات درمانی خیریه نورآوران سلامت انتخاب شد.

وي افزود: به منظور شناسایی افراد نیازمند جهت استفاده از خدمات بنیاد خیریه نوآوران سلامت، افراد مختلف در سه گروه توسط بهورزان غربالگری شدند.

احمدي ادامه داد: در راستای این طرح یازده هزار و 200 نفر بالای ۴۰ سال، سه هزار و 500 دانش آموز و 9 هزارو 500 نفر از خانم‌های گروه هدف ۴۹- ۱۰ سال برای ارائه خدمات چشم پزشکی و دندانپزشکی غربالگری شدند.

وی با بیان اینکه  12 هزارو 500 نفر برای درمان شناسایی شدند، تصریح کرد: در مرحله نخست 7 هزارو 500 نفر از اهالی منطقه پسکلوت توسط تیم مستقر خیریه نورآوران سلامت مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

وي افزود: در شرایطی که ممکن است امکان دسترسی آحاد جامعه به این خدمات میسر نباشد، استفاده از توان بخش خصوصی و خیرین در امر ارتقاء سلامت پتانسیل مناسبی است که بنیاد خیریه نوآوران سلامت نمونه و الگوی مناسبی در این راستاست.

وي ادامه داد: مشكل نبود پزشك عمومي براي 3 مركز بهداشتي درماني روستايي در روستاهاي زيبد، روشناوند و سنو گناباد كه توسط خيرين به طور كامل اجرا شده و تسريع در روند ساخت بيماستان بهلول از جمله مسائلي است كه حمايت وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي را مي طلبد.

مدیر بنیاد خیریه نوآوران سلامت نيز در ادامه گفت: حضور این خیریه در مناطق محروم برای درمان و ارتقا سلامت نیازمندان، توفیق و رحمت خداوند متعال است که نصیب جمعی از پزشکان متخصص شده است.

حسنی از حضور این خیریه در مناطق محروم به عنوان یک حرکت جهادی با نگاه و نگرشی نو یاد کرد و افزود: خوشبختانه کانکس‌های سیار جراحی، چشم‌پزشکی و دندان‌پزشکی این بنیاد به همت متخصصان داخلی طراحی و تولید شده و آمادگی داریم این تکنولوژی را به هر گروه درمانی خیری که بخواهد به نیازمندان ارائه خدمت کند منتقل و در اختیار آنان قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه این خیریه کار خود را با سه دندانپزشک و پنج چشم‌پزشک آغاز کرد، اظهار داشت: هم اکنون چهارصد متخصص از سراسر کشور با این بنیاد خیریه همکاری می‌کنند.

وی با بیان اینکه در جراحی و درمان بیماران از بهترین و باکیفیت‌ترین مواد اولیه استفاده می‌شود، تصریح کرد: خدمات ارائه شده در این اکیپ‌های سایر با کیفیت بالا و در حد اعلاء به صورت کاملا رایگان به روستائیان نیازمند و محرومان ارائه می‌شود.

حسنی بیان کرد: تا کنون در ده استان مختلف خدمات درمانی این اکیپ‌های سیار ارائه شده است.

کد خبر 2216837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha